Kodinkoneet
Mikä maitolaatu on parasta vaahdotettavaa maitoa kahviautomaatteihin?
Maitovaahto kruunaa minkä tahansa kahvin. Mutta mikä maitolaatu on kaikkein sopivinta vaahdottamiseen kahviautomaateissa? Boschin kahvin asiantuntijat käyttävät iskukuumennettua (UHT) maitoa huoneenlämpötilassa, mikä saa aikaan ihanan kermaisen maitovaahdon. Suuri valkuaisainepitoisuus on parempi. Se voi vaihdella valmistajan mukaan. Hyvän ja tasalaatuisen maitovaahdon kannalta on tärkeää, että kahvilaite puhdistetaan oikein ja mahdollisimman hyvin rasvasta. Koneeseen kertynyt rasva estää maitovaahdon muodostumisen.
Suosittelemme iskukuumennettua maitoa täydellisen vaahdon tekemiseen kahviautomaateissamme ja varmista myös että laite on puhdistettu rasvasta. Näin voit nauttia maitovaahdosta niin kuin Italiassa tehdään.