Kodinkoneet
Makea kiusaus.
Jälkiruokaohje 4 henkilölle
4 omenaa
200 g pakastekirsikoita
3 rkl sokeria
1 tl kanelia
1 tl sitruunamehua
16 cannellonia
1 rkl voita uunivuoan voitelemiseen
5 dl kermaa
1 vaniljatanko
1 kokonainen kananmuna + 2 keltuaista
2 tl sokeria
2 rkl crème fraichea
50 g mantelilastuja
30 g pistaasipähkinöitä
Tomusokeria
Toimi näin: valmistelut: 25 minuuttia
Paistoaika: 30 minuuttia
Lämmitä uuni 180 asteeseen (kiertoilmauuni).
Pese omenat. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna kirsikat karkeasti.
Sekoita omenakuutiot, kirsikanpalat, sokeri, kaneli ja sitruuna keskenään. Täytä pastaputket seoksella.
Aseta putket vierekkäin voideltuun uunivuokaan.
Sekoita kerman joukkoon vaniljatangosta raaputetut siemenet, kanamuna, keltuaiset ja sokeri. Kaada seos cannellonien päälle.
Sekoita crème fraiche sileäksi. Levitä se cannellonien päälle.
Paista uunissa 30 minuuttia.
Paahda mantelilastut ja pistaasipähkinät teflonpannussa. Ripottele ne ja tomusokeri cannellonien päälle. Tarjoile heti.