Kodinkoneet
Sous vide – valmista ruokaa ammattilaisten tapaan
Moni ehkä ajattelee, että sous vide -kypsennys on jotenkin hankalaa, koska lopputuloksesta tulee niin ammattimainen ja viimeistelty. Mutta sous vide on itse asiassa paljon helpompaa kuin luulet! Oikeilla laitteilla ja hyvillä vinkeillä voit pian valmistaa erinomaisen herkullisen ja näyttävän aterian.
Ruoanlaittoa ilman happea.
Vakuumitoiminnolla varustetulla sauva- tai tehosekoittimella voit helposti valmistella sous vide -kypsennystä. "Sous vide" tarkoittaa suoraan käännettynä "tyhjiössä". Se kuvailee menetelmää, jossa ilma poistetaan ja raaka-aineet tyhjiöpakataan, jonka jälkeen ne kypsennetään vesihauteessa tarkassa lämpötilassa, ilman suoraa kosketusta veteen. Tämän ansiosta maut pääsevät oikeuksiinsa ja rakenne säilyy mahdollisimman hyvänä.
Sous vide. Täydellisen aterian salaisuus.
Sous vide -menetelmän avulla ruoan kypsennysaste on täydellinen: ruoasta ei tule ylikypsää eikä se jää raa´aksi. Lempeän valmistustavan ansiosta ravintoaineet ja vitaminiit pysyvät paremmin tallella. Ruoan tyhjiöpakkaaminen takaa, että maku, kosteus ja rakenne säilyvät lähes ennallaan. Nauti erinomaisesta lopputuloksesta: mehevästä lihasta tai kalasta, jossa lämpötila pysyy täydellisenä sisuksesta reunoihin saakka – sekä rapsakoista, värikkäistä vihanneksista.
Sous vide -kypsennys Boschin avulla – vaihe vaiheelta.
Sous vide tarjoaa rajatonta ruoanlaittoa
Sous vide luo uusia makuelämyksiä! Valmistele ja marinoi liha, lintu, kala tai vihannekset vakuumitekniikan avulla, niin saat huippuluokan aterian. Ja kun käytät Boschia, kaikki sujuu leikiten!
Vähennä ruokahävikkiä tyhjiöpakkaamisen avulla.
Pidä ruoka tuoreena pidempään ja vitamiinit ja ravintoaineet tallessa hyödyntämällä Bosch vakuumitekniikka*. Sauva- tai tehosekoittimen saa hetkessä muunnettua tehokkaaksi ja näppäräksi tyhjiöpakkauslaitteeksi. Vakumointi pitää ruoan tuoreena pidempään ja vähentää sitä kautta ruokahävikkiä, lisäksi se myös estää jääpoltteen muodostumisen pakastimessa.
* Säilytys pusseissa, purkeissa tai pulloissa tyhjiöpakattuna verrattuna tavanomaiseen säilytykseen ilman vakumointia. Riippumattomien laboratorioiden suorittama koe 09/2018, 06/2019 ja 12/2019. UNIVERSITY OF LJUBLJANA, Biotechnical Faculty.