Kaksi samaan aikaan: täytetyt tomaatit ja paahdetut vihannekset kerralla

Erityisesti kaikille monisuorittamisesta pitäville: uudet kapeat yleisuunipellit ovat täydellisiä valmistettaessa kaksi versiota samasta ruoasta. Erilliset uunipellit takaavat, että nesteet eivät sekoitu, ja siten maut säilyvät. Esimerkiksi täytetyt tomaatit toisella uunipellillä ja paahdetut vihannekset toisella. Nauti kaksinkertaisesti täydellisestä tuloksesta erityisellä ainesosallasi: kapeat yleisuunipellit.

Tutustu Bosch-uuneihin

Boschin Serie 6- ja -8-uuneilla valmistettujen täytettyjen tomaattien ja paahdettujen vihannesten ruokaohjeen ainekset.

Linsseillä, bulgurvehnällä ja vuohenjuustolla täytetyt tomaatit

Ainekset | 2 annosta

Keskikokoinen uuninkestävä vuoka
Täyte:
38 g vihreitä linssejä
38 g bulgurvehnää
1/2 salottisipuli
10 g voita
150 ml kasvislientä
50 g vuohenjuustoa tai tuorejuustoa
1 1/2 rkl persiljaa, hienonnettuna
Merisuolaa
Pippuria myllystä
Sokeria

Tomaatit:
4 tomaattia
Merisuolaa
Pippuria myllystä

Lisäksi:
1 rkl oliiviöljyä vuokaan

Valmistus

1.
Anna linssien pehmetä kylmässä vedessä noin 60 minuuttia. Kaada sitten vesi pois. Laita bulgurvehnä siivilään ja huuhtele nopeasti.

2.
Kuori salottisipuli, ja pilko se pieneksi. Laita voi ja pilkotut salottisipulit kattilaan ja kuullota.

3.
Lisää linssit ja bulgurvehnä, laita kansi päälle ja kuullota. Lisää kasvisliemi ja keitä. Sekoita kypsennyksen aikana.

4.
Anna höyryn haihtua hetki linsseistä ja bulgurvehnästä, ja sekoita vuohenjuusto seokseen. Lisää persilja ja mausta täyte runsaalla suolalla, pippurilla ja sokerilla.

5.
Pese tomaatit. Leikkaa tomaattien yläosat pois, ja pilko tomaatit kuutioiksi. Kaavi tomaattien sisus varovasti pois teelusikalla. Mausta tomaatit sisältä, ja täytä ne linssien, bulgurvehnän ja juuston seoksella.

6.
Laita uuninkestävään vuokaan oliiviöljyä. Lisää pilkotut tomaatit ja täytetyt tomaatit vuokaan, ja kypsennä ilmoitetulla tavalla.

Asetukset

Ylä-/alalämpö
210 °C
Paistoaika: 25–30 minuuttia

Paahdetut vihannekset balsamicokastikkeen kanssa

Ainekset | 2 annosta

Keskikokoinen uuninkestävä vuoka
Vihannekset:
100 g bataattia
1/2 peruna
1 porkkana
1/2 nauris
200 g kurpitsaa, esim. hokkaido
1 rkl oliiviöljyä
Suolaa

Kastike:
1/2 sipuli
1/2 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
2 1/2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
1 1/2 tl hunajaa
50 ml kermaa
3 salvianlehteä, hienonnettuna
Suolaa
Pippuria myllystä

Valmistus

1.
Pese ja kuori vihannekset, ja leikkaa ne erittäin ohuiksi siivuiksi. Levitä uuninkestävään vuokaan, ripottele päälle oliiviöljyä, lisää suolaa ja paista ilmoitetulla tavalla.

2.
Kastiketta varten pilko sipuli ja valkosipuli erittäin hienoksi. Kuullota sipuli 2 rkl:ssa oliiviöljyä. Mausta maun mukaan balsamiviinietikalla, hunajalla, kermalla, salvialla ja mausteilla. Anna kiehua kaksi minuuttia. Lisää lopuksi valkosipuli.

3.
Kaada kastike paahdettujen vihannesten päälle ja tarjoile heti.

Asetukset

Ylä-/alalämpö,
210 °C
Paistoaika: 25–30 minuuttia

Täytettyjen tomaattien ja paahdettujen vihannesten ruokaohjeen täydellinen tulos Boschin Serie 6- ja -8-uuneilla valmistettuna.

Vinkki

Uunipeltien kompaktin koon ansiosta ne voidaan puhdistaa helposti pienessä pesualtaassa tai astianpesukoneessa. Niitä voidaan myös säilyttää jääkaapissa ennen valmistusta ja sen jälkeen.

Boschin Serie 6- ja -8-uunit takaavat täydelliset paistotulokset.

Vielä parempia tuloksia jokaisesta ruokaohjeesta.

Ruoanlaitossa fiksu ominaisuus johtaa entistäkin parempiin tuloksiin jokaisen ruokaohjeen kohdalla. Tutustu nyt integroitujen uuniemme valikoiman moniin toimintoihin ja tee ruoanlaitostasi täydellistä.

Tutustu Bosch-uuneihin

Huolto

Erinomaista palvelua – myös hankinnan jälkeen.

Soittajahinta kiinteästä verkosta ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. 020 751 0705

Koe Bosch

Löydä laatu, täydellisyys ja luotettavuus.

Etsi jälleenmyyjä

Etsi lähellä sijaitsevat jälleenmyyjät tai huoltoliikkeet!

MyBosch

Rekisteröidy ilmaiseksi ja hyödynnä kaikki edut!